Hírek


Kapcsolatok

Az EURO SOUVENIR MAGYARORSZÁG Kft. az Euro Souvenir koncepció kiadója az egyes turisztikai helyszínek számára, amelyek egyúttal a kizárólagos értékesítési pontjaik is. Az EURO SOUVENIR MAGYARORSZÁG Kft. az individuális eladást nem valósítja meg.

Amennyiben Ön magánszemély vagy vállalkozás céljából érdeklődik valamelyik kiadás megvásárlása iránt, kérjük keresse az adott helyet, ahol az értékesítés volt megvalósítva.

Mivel ez egy hivatalos kiadás, az EURO SOUVENIR MAGYARORSZÁG Kft. fenntartja a jogot az Euro Souvenir koncepció végrehajtására közvetlenül (állami vagy magántulajdonban lévő) intézmények számára, amelyek meghatározott turisztikai helyszíneket, kulturális és történelmi emlékműveket, múzeumokat, kastélyokat működtetnek, közvetlenül a turizmusban tevékenykednek, vagy amelyek területén vannak városok és települések érdekes történelmi vagy kulturális emlékekkel.

Különleges kiadványok esetében, mint például kiemelkedő, híres személyiségek ábrázolása, portrék, műalkotások, fontos évfordulók, társadalmi események és ünnepségek, stb, az EURO SOUVENIR MAGYARORSZÁG Kft. fenntartja a jogot, hogy ezeket kizárólag a jogtulajdonosokkal, az adott személyiség képeinek felhasználásával, a szerzőkkel vagy a szerzői jogtulajdonosokkal műalkotás felhasználása céljából, valamint az adott események szervezőivel valósítsa meg.

Magán kiadásokat (magánszemély vagy magáncégek kiadása, amelyek nem kapcsolódnak az adott témához) és közvetített kiadásokat az EUROSOUVENIR MAGYARORSZÁG Kft. nem valósít meg.
Az Euro Souvenir kiadási kérvény felülvizsgálatához az alábbi információk szükségesek:

- A souvenír bankjegyet kiállítani kívánó szervezet megnevezése
- Euro Souvenir bankjegy motívuma
- A souvenír bankjegy kiadását kérő szervezet összekapcsolása egy adott témával
- A kiadás célja
- Értékesítési hely

Amennyiben Ön a fent említett institúcióhoz tartozik az Eurosouvenir kiadásával kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Örömmel segítünk a kiadás megvalósításában.

Euro Souvenir Magyarország

Nunofia s.r.o.
Kuzmányho 5
974 01 Banská Bystrica
Slovakia

+421 905 647 223

info@euro-souvenir.hu
www.euro-souvenir.hu

FB: Euro Souvenir Magyarország
www.facebook.com/EuroSouvenirHU